Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2013 12:00 - Юдея обявява война на Германия, кои бяха истинските подстрекатели на ВСВ, цитати част втора
Автор: sturmmann Категория: Политика   
Прочетен: 2307 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„Ние сме готови да сключим договор дори с дявола, ако той би ни помогнал в борбата ни срещу Хитлер. Слушай:.. Срещу Германия, а не само срещу Хитлер. Германската кръв ще бъде пролята в бъдещата война в такива размери, в каквито тя не е виждала от започването на света“. - Варшавския вестник Depesza (20 август 1939)

„Ние сме готови за всякаква война, дори и с най-силния противник ...“ - Polska Zbrojna (25 Март 1939 г.), цитиран в Walendy, Historische Tatsachen, a.a.O. (Книга 39, стр. 16)


„Полша иска война с Германия и Германия няма да може да я избегне, дори и да иска“. - Rydz-Smigly, главен инспектор на полската армия при една публична реч пред полски офицери (Лято 1939)


Британия / Чърчил:


„Въздушното министерство се съгласи, че е най-полезно да бъде използван газ срещу по-малко опитни врагове, които няма да имат  представа от къде е дошла опастността пред която са изправени.“ - цитиран в The Daily Telegraph (3 януари 1997)


"Аз съм, разбира се, ционист и винаги съм бил такъв от Декларацията на Балфур.“ - Чърчил, цитиран в „Официалния Чърчил“ в един том, NY Times (ноември 6, 1991) от Herbert Mitgang

Айзенхауер относно германските военнопленници: „Господи, мразя германците ...“ – Ike The Kike  Dwight Eisenhower в писмо до жена си (септември 1944 г.)


„Затворническите заграждения не трябва да осигуряват никакъв подслон или други удобства.“ – Ike The Kike Dwight David Eisenhower



„При никакви обстоятелства не трябва хранителни продукти да бъдат събирани от местните жители и да бъдат давани на военнопленниците. Онези, които нарушават тази заповед и въпреки това се опитват да заобиколят блокадата и позволят нещо да бъде доставено на военнопленниците, се поставят в опасност да бъдат застреляни“- Дуайт Дейвид Айзенхауер

 


„Започвайки от април 1945 г., армията на САЩ и френската армия небрежно изтребиха един милион германски мъже, повечето от тях в американски лагери ... Омразата на Айзенхауер, преминала през призмата на военната бюрокрация, създаде  ужаса от лагери на смъртта, ненадминат от нищо друго в американската история ... чудивищно военно престъпление „. - Полк. Ърнест Е. Фишер лейтенант, 101-ва въздушнодесантна дивизия,  главен историк, армия на САЩ


„Моите протести (относно отношението спрямо обезоръжените германски войници) бяха посрещнати с враждебност или безразличие и когато хвърлих достатъчни дажби храна през бодливата тел, бях заплашван и ми беше ясно дадено да разбера, че нашата политика беше да не ги храним адекватно“- Martin Brech, бивш редник първи клас, в рота C на 14-та пехотна дивизия, назначен като охрана и преводач в лагера на смъртта на Айзенхауер в Andernach, по поречието на река Рейн

 

„Когато ме хванаха да хвърлям дажби през оградата, ме заплашиха с лишаване от свобода. Един капитан ми каза, че ще ме застреля, ако ме види отново да хвърлям храна на германците ... Някои от тяха бяха наистина само момчета на по 13 години ...Разбирам, че средното тегло на затворниците в Andernach е 90 паунда(~41 килограма)... Получих заплахи ... Въпреки това, това ... ме освободи,  защото вече мога да бъда чут, когато оповестявам това ужасното зверство, на което станах свидетел като пазач в един от лагерите на смъртта на "Ike"(Айзенхауер) по поречието на река Рейн. „

 

„В началото, жени от близкия град донесоха храна в лагера. Американски войници взеха всичко от жените, нахвърлиха го на куп, заляха го с бензин и го запалиха.“ - Бивш затворник на лагер.


„Много здравомислещи американски семейства биха отскочили от ужас, ако знаеха как „нашите момчета“ се държат, с такова пълно безсърдечие в междучовешките взаимоотношения тук“ - Военнослужещ, TIME Magazine (12 ноември 1945 г.)


 

„Планът Моргентау за Германия ... стана част от Потсдамското Споразумение, с тържествена декларация на политиката и гаранция за действие ... подписано от Съединените щати на Америка, Великобритания и Съюза на Съветските Социалистически Републики.“ - New York Post (24, ноември 1947 г.)



Евреи:

„Наша задача е безмилостно да обявим война на Германия, общественият враг номер едно“. - Bernhard Lecache, председател на еврейската Световната лига (9 ноември 1938 г.)


„Нашите еврейските интереси изискват окончателното разрушаване на Германия.“ - W. Jabotinski, основател на „Irgun Zwai Leumi“ (януари 1934)


„Хитлер не иска да воюва, но ще бъде принуден да го направи и в действителност много скоро.Англия има последната дума, както през 1914 г.“ - Ционита Emil Ludwig Cohn “Annalen”





Гласувай:
7



1. shtaparov - И тоя отвратителен гнусник Чърчил ...
07.09.2013 21:13
И тоя отвратителен гнусник Чърчил се е правил на фарисеин значи!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sturmmann
Категория: Политика
Прочетен: 128154
Постинги: 37
Коментари: 32
Гласове: 98
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол